Over Kesterberg

Over Kesterberg Kesterberg

Seniorie Kesterberg staat voor de invulling van een hedendaagse en vooruitziende woonvorm voor senioren en dit in aanvullende, kwalitatieve lijn conform het woonzorgdecreet 2009.

58 service- en zorgflats ondersteund door een brede waaier van gemeenschappelijke voorzieningen. De nadruk ligt op hulpvaardigheid en gemoedelijkheid -een open (t)huis creëren- doch met respect voor eenieders privacy.

Er is een eigen keuken en ondersteuning van verzorgend personeel.
Bovendien is er een inwonend conciërge-koppel waardoor er 24 u op 24 u permanentie gegarandeerd is voor alle residenten.

Elke resident kan beroep doen op diverse gemeenschappelijke faciliteiten zoals een restaurant, salons, kapsalon, pedicure, boodschappendienst, vervoer, feestzaaltje, tuinterras, wassalon, hobby- en fitnessruimte, binnenzwembad, sauna, stoombad, kiné, garages en autostaanplaatsen. Bekijk even onze verschillende types van flats, in ons aanbod.

De initiatief nemers van seniorie Kesterberg zijn niet aan hun proefstuk toe.

Reeds 16 jaar baten zij ook seniorie Eden Park te Erebodegem uit. Deze seniorie biedt huisvestiging en zorg aan in 46 serviceflats en zijn een kwalitatief begrip in de Aalsterse seniorenzorg. Meer info op www.edenpark.be